zondag 26 oktober 2014

Dag 0 Roermond - IJmuiden - Amsterdam - Badhoevedorp

Aan de ene kant is dit on-officieel onze eerste dag maar aan de andere kant vliegen we morgen pas.. Dus dan noem ik dit maar dag 0 :)

Vanmorgen om half 10 vertrokken richting Casa di Custers ( ja ja Blub en Botje hadden het nog naar hun zin ) om daar online in te checken. Bleek dat United Airlines een fijne app voor de telefoon heeft om je in te checken. Zelfs de boarding passen heb ik hier nu officieel in staan maar heb ze (omdat we toch bij pap en mam waren) toch maar voor de zekerheid uitgeprint.

En toen kon de vakantie dan echt beginnen! :D

Eerste stop van de dag: Het Flymaster event op het strand van IJmuiden. Volgens mij een wedstrijd voor flyboarders en de dag ervoor voor freestyle buggyers, maar het kan zo zijn dat ik het door de wind op t strand verkeerd heb begrepen ;)

Tweede stop was Badhoevedorp hier hebben we een kamer geboekt bij Ibis Budget. Hier kunnen we vanacht slapen, zodat we vanacht niet om 3 uur vanuit Roermond moeten vertrekken. Maar wat ook erg fijn is dat we de auto de hele vakantie hier kunnen laten staan.

Omdat 2 stops op 1 dag niet genoeg zijn, zijn we nog naar Amsterdam gaan rijden om daar een hapje met de neef van Stephan en zijn vriendin te gaan eten. Bistro Noord op de NDSM werf. Aanrader!  Vooral de shortrib. Waren allemaal jaloers op Stephan :p

En dan nu maar op de hotelkamer dit verslagje gaan typen. Beetje oefenen hoe ik dat komende weken ook hoop te doen. En dan met waarschijnlijk een veel interessanter dagprogramma. En als het internet het toe laat wat foto's.

Op naar een (letterlijk en figuurlijk) hele lange dag morgen!

Eindelijk! :D

Liefs Fon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten