woensdag 5 oktober 2016

02-10-2016 Dag 14: Chillen in de Bios

Uitslapen worden we steeds beter in! Na een rustige ochtend op de hotelkamer gaan we toch maar voor een laat ontbijt richting de Subway vlakbij het hotel.

Met het broodje achter de kiezen terug naar de kamer om de spullen voor de dag bij elkaar te rapen. We hebben gehoord over het Neon museum, een museum wat eigenlijk een soort begraafplaats is van  oude Neon borden uit Las Vegas. Dus adres op zoeken en met het paardje naar het museum.
Bezoek aan dit museum is alleen onder begeleiding en er zijn nog plekken voor de tour van 2 uur. Mooi! Dan hebben wij tijd om de stof van de auto af te spuiten van de dag ervoor. Lijkt me niet heel handig als ik morgen met een witte jurk in een stoffige auto ga zitten.

Als we weer bij het museum zijn wachten we nog lekker bij de receptie in de airco voor de tour begint. Met een clubje van ongeveer 10/15 personen en de gids lopen we naar buiten. Het is niet heel groot maar toch weten we door alle verhalen van de gids ruim 1,5 uur, in de warme zon tussen alle neonsigns, om te krijgen.
Sommige zijn gerestaureerd en andere zijn heel erg verweerd maar leuk om te zien hoe ze zijn gemaakt. Vooral stephan krijgt zin om weer te gaan knutselen. Misschien moeten we maar eens 's-nachts terug komen en onze letters van de bruiloft hier achter laten ;)

Als we het kookpunt bijna hebben bereikt kruipen we de auto weer in en gaan richting het hotel. We willen eigenlijk even afkoelen in het zwembad maar dat afkoelen ging sneller dan verwacht. Door de flinke wind vandaag en omdat het zwembad in de schaduw ligt is het voor Vegas begrippen erg fris. Dus na een korte plons gaan we weer snel naar boven.

We besluiten om vanavond naar de bioscoop te gaan en informeren even bij onze Vegas friends welke bioscoop het fijnste is. Als we zijn opgewarmd in de douche en weer zijn aangekleed rijden we dan ook naar de bioscoop die ons werd aangeraden. Eerst een snelle hap eten en dan richting de bioscoop zelf.
Met 2 flesjes water en een kleine popcorn, die net zo groot als bij ons tussen een medium en grote popcorn is, gaan we de zaal in. Ons was verteld dat de stoelen erg fijn zouden zijn. Nou dat was een understatement. Dit zijn stoelen die je helemaal naar achter kunt zetten en je eigenlijk een soort bed maakt. Super chill!!
De film zelf, Masterminds, was eigenlijk ook erg leuk. Dat is dan ook nog eens mooi meegenomen!

Als de film is afgelopen vinden we het nog erg vroeg en besluiten een kijkje te nemen op Freemont Street. Het oude Vegas. 2 jaar geleden was het Halloween toen we hier waren en was het mega druk. Nu was het ook niet leeg maar gelukkig niet zo mega vol als vorige keer. We nemen eerst een kijkje bij het container park bij Freemont Street East. Dit is een plek helemaal gebouwd van containers dus. Hierin zitten allemaal kleine boetiekjes en restaurantjes. Ook een groot klimkasteel voor volwassenen ;). Het is al bijna 11 uur dus hier zijn de winkels gesloten dus heel veel mensen zijn er niet. Maar denk dat als alles open is dit een hele leuke plek is!
We gaan de andere kant op en lopen het overdekte gedeelte van Freemont Street op. We kijken onze ogen weer uit met al die lampjes en interessante mensen. Na een tijdje wandelen, een show van een goochelaar en een Elvis te hebben bekeken lopen we weer langzaamaan naar de auto.

Tijd om het bedje in te kruipen. Morgen de grote niet bruiloft dag in Vegas!

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Weet je nog juist welke bios dit was? :) We vinden het altijd leuk om eens naar de film te gaan in Amerika, en voor onze opkomende Vegas reis zou dit wel een leuke tip zijn ;) Dank je! Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen! Leuk dat je mijn blog hebt gelezen :)

      Dit was de bioscoop waar we zijn geweest:
      https://www.galaxytheatres.com/Browsing/Cinemas/Compare?Cinemas=0000000014&Date=2016-11-29

      Een 20/25 minuutjes rijden van de strip vandaan.

      Groetjes Fon

      Verwijderen