woensdag 5 oktober 2016

04-10-2016 Dag 16: Celine!

Hmm die was die we gisteren wilden doen is er nog steeds. We starten de dag dan ook met een wasserette zoeken als die bij ons in het hotel weer bezet is.
We voeren een supermarkt in met in de hoop dat hier een wasserette in de buurt ligt. We zien eenmaal bij de Walmart geen wasserette liggen en we pikken heel even de wifi. Eerste adres blijkt echter een stomerij te zijn en we willen gewoon zelf de spullen in de machines gooien. Even terug rijden en tweede adres invoeren. Gelukkig is dit wel een normale wasserette.

Als onze was staat te draaien gaan we even snel ontbijten bij een kleine diner om de hoek. Als we terug komen is de was al klaar en kunnen we alles in de droger gooien. Dan nu snel even gaan tanken in de buurt. En ja hoor als we terug zijn is ook de droger zo goed als klaar. En hebben wij weer frisse kleding.

Eenmaal terug in het hotel blijkt het toch niet 100% droog te zijn en hangen we alles uit over de hele kamer, alsof er een bom is ontploft. Omdat we de berichten hebben gezien dat de temperatuur in Nederland flink omlaag aan t gaan is besluiten we om nog even naar het zwembad te gaan. Gelukkig is er nu geen wind en ligt het zwembad in de zon. We krijgen zo wel de tijd om met wisselen tussen het normale zwembad, bubbelbad en het ligbedje. Met gerimpelde vingers gaan we dan ook weer terug naar de kamer.

Het is tijd geworden om te douchen en de nette kleren weer aan te trekken. Vanavond hebben we de show van Celine Dion op het programma. Deze kaartjes liggen al sinds de verjaardag van Stephan klaar om gebruikt te worden.
Maar eerst moet er gegeten worden. Aangezien de show in Ceasars Palace is gaan we daar ook maar eten. En hè wat vervelend hier ligt een Cheesecake Factory. Dit keer alleen een hoofdgerecht want anders halen we de show niet.
Wederom goed gegeten hier, maar had ook niet anders verwacht.

Na het eten lopen we in een kleine 10 minuten richting het Colloseum. Hier staan al flinke rijen maar het loopt gelukkig goed door. Na een korte security check kunnen we met de roltrappen omhoog. We zitten helemaal bovenaan in het midden en kunnen perfect zien. Een kwartiertje te laat begint de show en mevrouw Dion maalt meteen een knallende entree. Het is een indrukwekkende show waarin de nodige grapjes worden gemaakt door Dion. En wat een stem heeft die vrouw! Ondanks dat ik niet echt een fan ben van de muziek heb ik me toch goed vermaakt. Een goede stem kan ik altijd wel waarderen!

Na de show besluiten we toch even om nog terug te lopen naar de Cheesecake Factory voor een toetje. Samen delen we weer een lekker stuk taart om de avond goed af te sluiten. Want als we eenmaal terug lopen naar de auto horen we ons bed aan de andere kant van de strip toch heel hard roepen.
Ahhh nu is het echt nog maar 1 volle dag in Amerika. Daar gaan we dan maar eens goed van genieten!

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten