donderdag 6 oktober 2016

05-10-2016 Dag 17: Spetter spitter spater.

De laatste rustig-aan-ochtend in Amerika voor deze trip.
Het plan was eigenlijk om in te pakken en dan te gaan brunchen maar omdat we zo rustig aan hebben gedaan verschuiven we het inpakken maar na het eten.

Het plan was om eigenlijk bij een buffet te gaan eten. Van het Bellagio of Ceasars Palace. Maar als we de prijzen zien van het lunch buffet bij Ceasars laten we dat plan varen. We kiezen er dan ook voor om een andere plek uit te zoeken. Dit wordt het restaurant van Gordon Ramsey.
De burger en kip pesto sandwich smaken erg goed, maja dat mag dan ook wel een een restaurant van zo'n bekende chef.

Als we weer terug zijn bij het hotel komt toch het gevreesde tas inpakken. Dit blijkt toch vrij makkelijk te gaan aangezien we een tas meer hebben natuurlijk dan op de heenweg en we in Las Vegas haast niks hebben gekocht.
Na een beetje relaxen op de kamer maken we toch nog een rondje in het hotel. Mensen kijken blijft leuk en met een klein gokje hebben we ons ontbijt ook weer terug verdiend dus dat is altijd mooi meegenomen!

Langzaamaan is het tijd om boodschappen te doen voor het avond eten. We gaan bbqen met Brian en Morgan met de Kids bij Bobby thuis. En wij zijn verantwoordelijk voor het desert.
Aangezien we toch te vroeg zijn vertrokken drinken we eerst een drankje tussen de aquariums in de bar achter de Bass Pro winkel (ja ook hier zit er een).
Vervolgens rijden we richting de Wholefoods om alle ingrediënten in te kopen voor ons desert (ananas met kaneel van de bbq, ijs, vers rood fruit en een aarbeien saus). Stiekem pakken we ook een beetje aardappel en kipsalade mee om in de auto alvast de eerste honger te stillen ;)

Bij Bobby aangekomen beginnen we meteen aan de voorbereidingen en wordt er heel wat af gekletst.
Als alleen nog de kip af en te moet worden omgedraaid gaan de mannen verstoppertje spelen. En met een huis als dat van Bobby gaat dat ook best goed!
Toch grappig om te zien dat de mannen die eerst zeggen nee nee ik doe niet mee, het meest fanatiek zijn met zo'n spel :p
Als het eten klaar is gaan we met zijn alle aan tafel. Jared, de zoon van Bobby, eet ook gezellig mee.

Stephan is zo snugger om de aankomende verkiezingen in Amerika te benoemen. En vervolgens zitten wij als Nederlanders in een discussie die wij niet helemaal snappen. Maar wij hoeven hier ook niet te stemmen.
Gelukkig moet er tussendoor ook nog het toetje worden gemaakt dus daar hebben we geluk ;)
Het toetje wordt bij de tv opgegeten waar Brian de foto's laat zien die hij afgelopen maandag heeft gemaakt.
Als de foto's op een geheugenkaartje van ons zijn gezet is het toch echt tijd om afscheid te nemen. Maar heb zo'n gevoel dat we deze leuke mensen wel weer binnen een 2 à 3 jaar zullen zien ;)

We stellen de navigatie in op het Bellagio hotel waar we een Cirque du Soleil show hebben. We gaan naar de bekende show "O". Nou echt als je in Vegas bent: Ga naar deze show!
Je weet niet wat je ziet en je weet ook niet waar je moet kijken. Overal gebeurt wel iets! En ook nu weer bedenk ik me hoe jammer het is dat ik zelf niet meer in het Circus sta dit najaar..

Na de show realiseren we ons dat de vakantie nu echt is afgelopen. Wat hebben we het leuk gehad!!
Eenmaal in het hotel proberen we te slapen maar jammer genoeg lukt dat nog niet heel snel.
Aii hopen dat we wat slaap in het vliegtuig kunnen pakken morgen!!

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten