zondag 2 oktober 2016

29-09-2016 Dag 11: Blauwe mannetjes!

Oef.. zo wordt je een week geleden uit je zelf voor 6 wakker en nu krijg je met moeite je wekker uitgedrukt om kwart over 6.
Maar na een douche kunnen we er weer tegen aan voor de dag!

In de auto de navigatie ingesteld op de Rental Car Return en rijden maar. Oh het hotel zat er wel heel dicht bij want binnen 10 minuten zijn we er al. Aangezien niemand voor ons staat te wachten zijn we meteen aan de beurt en verloopt het inleveren heel soepel.
Op het vliegveld zelf mogen we onze eigen koffers labelen en als we deze afgeven kunnen we meteen door.

Na een ontbijtje is het al tijd om het vliegtuig in te stappen. De vlucht verloopt heerlijk. Zo fijn om maar een kleine 3 uur in het vliegtuig te zitten. Deze vliegen ( :p ) dan ook zo voorbij.
En dan sta je weer op het McCarran vliegveld. Zo gek hoe vertrouwd dit al voor mij voelt terwijl het voor mij pas de 2e keer is. Dan kunnen jullie je wel voorstellen hoe stephan zich voelt.

Als we bij de autoverhuurmaatschappij aankomen zien we ook weer van die hippe zelf incheck palen staan. Dit gaat ook verrassend makkelijk en binnen no-time kunnen we naar boven om de auto op te halen. Als we in de garage komen zien we maar 1 cabrio staan en daar staat al een gezin van 4 bij. Ahh shit het zal toch niet he. Gelukkig verteld het meisje van de verhuurmaatschappij dat de volgende er zo aankomt.
Ondertussen vermaken we ons met het kijken naar het gezin van 4. En hoe deze proberen om met 4 personen inclusief koffers en handbagage in de cabrio proberen te passen. Uit eindelijk is het gelukt door de jongste dochter voorin dubbel te vouwen tussen de stoel en een koffer.

Gelukkig komt al zodra het schouwspel is afgelopen onze auto aanrijden. En ja hoor eindelijk een zwarte Mustang!
Even kijken hoe deze auto werkt en daar gaan we.
We rijden eerst naar een grote supermarkt en vullen de koelbox weer met ijsklontjes en drinken in plaats van de kleding die er nu in zit.
Vervolgens bellen we een van onze Vegas vrienden want we hebben afgesproken om samen te lunchen. 20 minuten later staan we bij het kantoor van Brian voor de deur. Zo leuk om hem weer te zien nadat hij samen met Morgan en hun jongste dochter Hannah in Nederland waren.

We rijden samen met Brian en zijn collega naar een sushi burrito bar. Dit moet blijkbaar helemaal geweldig zijn. Ik bestel dan ook de burrito die, met tonijn en garnalen, wat de mannen als favoriet bestempelen en stephan gaat voor een met steak er in.
Als we naar buiten lopen komt Morgan ook net aanrijden met Hannah en rijden we achter elkaar aan weer terug naar het kantoortje.
Na de nodige knuffels met Morgan en Hannah gaan we lekker eten aan de pingpong tafel. En potverdikkeme die sushi burrito zijn erg lekker! Eigenlijk zijn het gewoon hele grote sushi rollen, maar dus op burrito formaat.

Na nog een tijdje "chillen" op het kantoor gaan Stephan en ik toch maar naar ons hotel. Ik heb weer een kamer bij elkaar gespeeld via MyVegas en kunnen we fijn inchecken bij het Mandalay Bay hotel. Bij dit hotel zit een groot zwembad (of naja meer zwembaden) waar ik goede dingen over heb gehoord.
Na het inchecken kijken we bij de info balie nog even naar de shows die er zijn en besluiten om nog kaartjes te halen voor 2 shows. Zo nu is de Vegas ervaring straks helemaal compleet!
Daarna snel naar de super fijne kamer, omkleden en naar het zwembad. Als we alle zwembaden hebben gehad en we helemaal gerimpelde vingers hebben gekregen vinden we het wel goed geweest.

Rustig aan gaan we ons opfrissen n aankleden voor onze eerste avond Las Vegas. We lopen binnendoor richting het Luxor hotel en komen bij een leuk restaurant terecht waar we goede burgers met truffel frietjes eten. Na nog een rondje door het Luxor casino is het tijd voor onze eerste show van deze week.
The Blue Men Group!
Wat een leuke show is dit! Grappige stukken afgewisseld met lekkere muziek en gave visual effects. 
Zou perfect geweest zijn voor het Cirque maar dat gaat jammer genoeg niet meer..

Na de show lopen we langzaamaan terug naar het hotel en onze kamer. En na nog even genieten van het uitzicht is het tijd om de binnenkant van onze ogen te gaan bekijken.

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten