woensdag 5 oktober 2016

03-10-2016 Dag 15: The Non-Vegas-Wedding

Yeeeyy vandaag is het zover! De trouwkleding mag weer aan! Na al die mijlen in de kofferbak en elke keer weer rustig in de kast al hangend te wachten mogen ze vandaag weer aan.

Spoileralert we gaan toch niet echt meer trouwen vandaag, maar daarover later meer.

De dag moet natuurlijk beginnen met een goed ontbijt. Via MyVegas heb ik ook een coupon bemachtigd om met 2 voor de prijs van 1 gebruik te kunnen maken van het buffet hier in het hotel. Deze voucher eerst maar even opgehaald voor we gaan kijken of we ook nog ergens ons kleren kunnen wassen.
De wasmachines van het hotel blijken allemaal al in gebruik of kapot dus moeten we maar even iets anders bedenken en gaan we naar het ontbijt/brunch buffet.

Het buffet valt een beetje tegen maar gelukkig is er wel fruit. Niet dat door deze ene keer fruit en een eiwit omelet de jurk me wonderbaarlijk zou laten passen.. Maar toch.. Voor het idee ;)
Op de kamer mogen we ons langzaamaan een beetje klaar maken. Als in kleren aan en de haren van stephan doen. Mijn haren worden dit keer niet gedaan door Nathalie maar Morgan gaat zich er aan wagen. En dit keer heb ik niet de luxe van een visagiste maar doe ik het lekker zelf.

Als ik heb uitgelegd hoe de jurk dicht moet ga ik licht gespannen mijn jurk in. Zou ik na 2 weken Amerika nog steeds in mijn jurk passen. En ja hoor hij ging vrij makkelijk dicht! Genoeg water gedronken en niet teveel los gegaan met de snacks dus ;)
Met mijn jurk aan, zonder make up en met mijn haren in een frommelknotje naar de auto. Onderweg naar de auto al wat felicitaties gehad en ik dacht alleen maar neeee ik ben nog niet klaar!! ;)

We rijden naar het huis van Brian en Morgan om mij verder te fatsoeneren. Stephan zou eigenlijk naar het kantoor van Brian gaan maar ziet een te relaxte stoel voor de tv staan en zijn plannen voor de middag werden gewijzigd. Als Morgan hem heeft gewezen waar Netflix zit is Stephan ook weer bezig deze dag en gaan wij verder met optutten.
Als ik mijn make up heb gedaan gaat Morgan mijn haren doen. Ik heb niet alles bij me wat ik op de trouwdag in had en we besluiten ook om het er niet echt op te laten lijken.

Als we uiteindelijk klaar zijn, Hannah uit bed is gehaald, Alexander uit school gehaald en iedereen is omgekleed is het alleen nog wachten op Brian.
Ondertussen is Bobby ook al naar het Holgate huis gekomen en uiteindelijk rijden we met zijn alle naar Red Rock Parc (of is t canyon hmmzz) voor foto's.
We schieten een paar plaatjes bij de ondergaande zon maar deze zakt erg snel weg. Gelukkig zijn er wel een paar shots goed gelukt voor zover we hebben kunnen zien! 

Na de foto's is het tijd om te gaan eten. Huh nu al eten? Geen ceremonie? Nee. Weet niet of ik het al eerder had geschreven deze week.. Maar toen we vrijdag voorbij alle wedding chappels reden hadden we echt zo iets van nee dit is het niet. We hebben een hele mooie ceremonie gehad in Roermond en dit zou daar alleen maar afbreuk aan doen.
Dus dan alleen maar foto's en lekker uit eten met vrienden. En ik kan je zeggen dit was minstens zo leuk!

Stephan heeft de laatste keer dat hij hier was met het buggyen samen met Bobby gegeten in een noodle restaurant. Dit vond hij zo lekker dat we daar nu ook naar toe moesten. Omdat we eerst nog moeten wachten tot de tafel vrij komt gaan we een soort van bubbletea halen. Al moeten we dit snel opdrinken omdat de tafel toch sneller vrij komt dan verwacht.
In het restaurant ben ik lichtelijk overdressed,  maar had ook eigenlijk niet iets anders verwacht hahaha.
Het eten smaakt gelukkig erg goed en het gezelschap maakt het helemaal af!

Na het eten nemen we afscheid en besluiten we om op onze laatste avond met zijn alle te gaan bbqen bij Bobby.
Eenmaal terug bij het hotel zijn we heel wat complimenten en felicitaties later op onze kamer. Omdat ik bang ben dat de jurk nog verder kapot gaat door de drukte wissel ik snel van jurk. Gelukkig heb ik nog een wit kanten jurkje bij me dus blijven wel in het wit en kant ;)

We rijden met de auto naar de andere kant van de strip. Dit gedeelte hebben we deze keer nog niet bezocht. Sterker nog hier ligt een grote m&m winkel die we allebei nog nooit hebben bezocht. We besluiten hier toch even snel een kijkje te nemen. Erg leuk om even te zijn geweest en lastig om niet alle leuke dingen te kopen. De pianobar afgelopen week was erg geslaagd maar volgens Stephan zit er in hotel New York New York een nog leukere. Jammer genoeg is het hier zo druk dat er een flinke wachtrij staat en hier hebben we geen zin in.
Na een klein rondje in het Casino rijden we weer richting het hotel en hebben we nog maar 2 volle dagen Vegas voor ons..

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten