zondag 18 september 2016

18-09-2016 Dag 0: Met de felicitaties van het management.

Wow wow wow wat een dag was het de 16e!!!
Ik had verteld dat ik een samenvatting zou gaan geven maar ehhh zou niet weten hoe ik zoveel mooie dingen in een kort verhaal kan krijgen. Het was in ieder geval nog leuker, beter, mooier en specialer dan we hadden durven dromen.

Maja dan ben je getrouwd en na de hele tent te hebben afgebroken (letterlijk en figuurlijk hahah) is het tijd voor de Huwelijksreis!

Het hotel hadden we al geboekt dat zou het Hilton hotel met airport view kamer worden. Omdat hier niet zo'n park/sleep/fly optie bij zat moest over het vervoer even worden nagedacht. Los parkeren is natuurlijk ook niet altijd even handig.
Stephan de trein hater kwam toch met het idee om met de trein te gaan.
Dus nadat we vanochtend achter kwamen dat Hema weer dagkaarten hadden was dat ook geregeld.

Of nou ja eerst tassen inpakken en wachten tot de Hema om 12 open gaat. Snel nog naar pap en mam de vouchers verzilveren en niet geheel onbelangrijk de hoes voor mijn trouwjurk ophalen.

En dan sta je vervolgens met 2 grote tassen en je trouwkleding in hoezen op het station.
Na een paar uurtjes (bijna 3 ipv 2 uurtjes later, dankzij fijne werkzaamheden en businzet, stonden we op Schiphol Plaza. En nog geen 10 minuten later in de grote lobby van het Hilton hotel. Na het inchecken komen we op de kamer en deze blijkt best tegen te vallen (als in ipv airport view hadden we bouwput view). Toch maar even terug naar de balie om te vragen of er niet nog een andere kamer beschikbaar was. We hadden voor de start van onze huwelijksreis toch een ander uitzicht in gedachte toen we deze boekten. Christy  (ja wij mogen Christy zeggen) verontschuldigde zich namens het hotel en gaf ons meteen een andere kamer.
Jaaaa dit was de kamer die we op het plaatje hadden gezien inclusief bijbehorend uitzicht.
Na 5 minuten hoorden we geklop op de deur "roomservice", we kijken elkaar aan van huh we hebben toch niets besteld.
Staan daar 2 mannen met petit fours en champagne aan de deur.
Met de felicitaties van het management wisten ze ons te vertellen. Weer 2 minuten later werd nog het bij behorende handgeschreven kaartje bezorgd.

Wat een start!

Omdat op schiphol plaza een grote Albert Heijn zit besloten we om daar naar toe te wandelen voor avond eten te zoeken.
Met onder andere  verse sushi (en champagne natuurlijk) belanden we voor de tv. Hoe romantisch ;)

Nu nog even lekker relaxen en onder het genot van een glaasje bubbels in bad dit verslagje typen wat onnodig lang is geworden. Want ja echt iets interessant is er niet gebeurd :p

Ik gok dat de komende dagen het weer iets interessanter gaat worden. Morgen om 8 uur opstaan en richting de vertrekhal. En dan om 11:05 de lucht in richting Chicago!!

Hey ho let's go!

Liefs!

P.s. foto's hebben jullie nog van me tegoed want de app loopt vast elke keer als ik foto's er bij wil doen.

2 opmerkingen:

  1. Welteruste en morge ein gooi reis. Wie laat zeet gr dr ongeveer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welteruste en morge ein gooi reis. Wie laat zeet gr dr ongeveer?

    BeantwoordenVerwijderen