donderdag 22 september 2016

21-09-2016 Dag 3: Mostly highway 65S

Gelukkig vandaag iets langer kunnen slapen.
Maar vroeg genoeg wakker om meteen om 7 uur weer klaar te staan voor het ontbijtbuffet.
Vandaag staat een lange rit op de planning en daar hebben we een goede bodem voor nodig.
Met hulp van bellboy James halen we na het ontbijt alle spullen uit onze kamer.

Als we buiten komen zien we donkere wolken. Oei! Gelukkig gaan we richting het zuiden en daar zijn de voorspellingen een stuk beter.
Na een uur of 2 rijden zijn de meeste wolken dan ook achter ons gebleven, maar je krijgt wel een idee van hoe het hier kan spoken met tornado's en zo.

Via Indianapolis en Louisville en met een aantal stops om de benen te strekken/eten/shoppen in outlet/tanken, komen we tegen half 7 aan in Nashville.
We rijden meteen richting Broadway waar we, achteraf gezien, parkeren in de duurste parkeergarage. Direct achter het Rymann auditorium.. tja niet heel slim hahaha zeker niet omdat er een awardshow bezig is en een groot concert in The Bridgestone Arena. 

We staan wel meteen midden op Broadway. Een straat met allemaal restaurantjes/barretjes en winkels waar overal live muziek is te horen. We besluiten de Tin Roof in te gaan en aan de bar een hapje te eten. De band die speelt is goed en het eten ook! Na het eten willen we nog meer zien van deze straat en zijstraatjes en gaan we op ontdekkingstocht. Deze buurt heeft (vooral Broadway zelf) iets weg van Las Vegas met zoveel feestende mensen op straat. Maar met 1 groot pluspunt er bij: betere muziek ;)

Tegen een uur of 10 (whoehoee record) gaan we naar de auto en op zoek naar een hotel.
Deze vinden we in de buurt van het vliegveld. En valt jammer genoeg tegen.. Gelukkig maar voor 1 nacht betaald, morgen maar een ander hotel uitzoeken. Die zitten hier toch genoeg!

Tegen 12 uur hebben we echt een record gevestigd en lijkt het alsof we van die rot jetlag af zijn. Komt goed uit aangezien we de komende dagen nog flink wat muziek willen gaan luisteren in de barretjes!

Op het hotel na is de eerste avond Nashville al meer dan geslaagd. Wat een toffe plek! Morgen de rest hier ontdekken!

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten