zaterdag 15 november 2014

14-11-2014 Dag 19: De echte toeristen spelen in Las Vegas

Vandaag staat Las Vegas op het programma. Stephan is natuurlijk al een aantal keer hier geweest, maar ik wilde toch wel graag nog een paar (van films en tv) bekende hotels bekijken.

Als we zijn uitgecheckt rijden we dan ook met de auto naar Paris. (Parkeren bij de hotels hier is gratis!)
In Paris willen we eigenlijk naar een ontbijt buffet gaan. Alleen de rij die hier staat is zo lang en gaat zo langzaam dat we na 2 minuten al de rij uitstappen. Dan maar op zoek naar iets anders.

Eenmaal buiten steken we de straat over naar het  Bellagio. Over dit buffet heb ik positieve dingen gehoord! Dus op zoek naar The Buffet. Ook hier staat een rij maar deze gaat vrij snel en binnen 10 minuten worden we naar onze tafel gebracht voor ons laat ontbijtje of naja we maken er maar gewoon brunch van.
Het buffet was groot en er was veel keus!  Koud, warm, zoet, hartig. En van over de hele wereld, zag zelf soort noedelsoep staan.
Erg genoten van het lekkere eten. Ook altijd leuk als je je eigen omelet kan laten maken. Echt een aanrader dus.

Als we echt niet meer kunnen gaan we maar weer verder. Er waren een paar spulletjes van de Sephora die ik nog moest hebben. Die of niet in Nederland te krijgen zijn, of hier veel goedkoper zijn. Dus op naar de Forum Shops in het Ceasars Palace. Ook dit hotel is weer lekker over the top. Alles lijkt van marmer.. Tot je het aanraakt of er op klopt ;)

Als er nog 1 hotel is waar iedereen gaat kijken is het The Venetian wel. Hier loopt op de 2e!!!! Verdieping een kanaal alsof je in Venetië bent. Lekker kitsch allemaal. Onder het genot van een ijsje zien we een operette als we op een terrasje bij het kanaal zitten.
Na een zoektocht door het casino komen we uiteindelijk weer bij de garage uit waar de auto staat.

Komende 5 maanden blijft de Buggy van Stephan bij Bobby thuis staan en daarom wil Stephan de buggy toch nog even schoon spuiten. Al snel vinden we een wasbox en $1,50 en 4 minuten later zijn alle buggy spullen weer schoon.
Tegen de tijd dat alles weer in en op de auto zit kunnen we al richting ons laatste hotel gaan om in te checken.

Voor de laatste nacht had ik ook genoeg punten bij elkaar gespeeld met MyVegas en slapen we in The Excalibur. Een hotel in de vorm van een kasteel met ridders en alle dingen die er bij horen. Eenmaal op de kamer genieten we even van de rust. Tegen half 6 rijden we richting Bobby om de buggy en nog wat andere spulletjes af te geven.
We mogen ook nog even onze boarding passen voor morgen uit printen. Als ik achter de pc zit laten we wat foto's van deze blog zien. Bobby gaat de pagina via Google translate vertalen zodat hij het ook kan lezen. Dus Bobby als je dit kan lezen: Het is gelukt! ;)

Na nog even kletsen over onder andere het verschil in de manier van een huis bouwen in Amerika en Europa, gaan we na dat we afscheid hebben genomen van Bobby en zijn vrouw weer verder.
Hmmzz waar gaan we eten op de laatste avond. Stephan heeft het al paar keer over Outback Grill gehad, dus dat tikken we in op de navigatie. Maar onderweg zien we een grote Cheesecake Factory. Dit is een restaurant waar je niet alleen extreem lekkere Cheesecake kunt krijgen, maar ook het gewone eten moet goed zijn.

Na een tijdje aan de bar wachten is er een tafel voor ons vrij. En ik zeg het je: dit eten is (denk ik, twijfel omdat de Sushi de tweede avond ook wel erg goed was) het beste wat ik in de States heb gegeten. En ik heb geen 1 keer echt slecht gegeten. Maar dit was gewoon echt super! Natuurlijk een desert genomen en ook dit was helemaal super!
En de prijs was ook nog eens niet verkeerd. Dat is voor Nederlanders altijd mooi meegenomen. ;)

Langzaam aan is het dan tijd om terug te gaan naar het hotel. Morgen vliegen we om half 10 terug richting Nederland en daar komen we zondag rond 8 uur 's-ochtends aan. Nu dus maar snel blogje afmaken. De foto's van gister en vandaag houden jullie van me tegoed.
Ga de blogjes morgenvroeg (ja of vandaag voor jullie) snel uploaden en dat is iets sneller zonder foto's. Die zet ik er als we in Nederland zijn weer bij.

Dat was dan de vakantie. Op naar Nederland, een knapperig meergranen broodje,  frietjes van Guus (en daarna weer gezond eten!!), Blub en Botje en ons eigen bedje.

Liefs Fon

P.s. natuurlijk maar ik ook van de laatste dag/vlucht dag een verslagje. Ben maar niet bang :p


1 opmerking:

  1. Aan al het goede komt een eind, heb genoten van de blogs, complementen!!
    In plaats v/d frietjes van Guus misschien beter éérst een 'botterham met siepnaat'.
    (vlgs. 'van Dale'; stroop / kruutje).

    Goeie vlucht!

    BeantwoordenVerwijderen